Chevy Astro and GMC Safari Forum banner

1999 Astro nie przejdzie testu spalin - Cena na sprzedaż

213 views 5 replies 3 participants last post by  Rod's Trucks  
#1 · (Edited)
$5,000.00

Check price

Reno, Nevada

Kupiony jako kamper w zeszłym roku, potem zacząłem życie w kamperze na pełny etat, więc stał się superlekkim samochodem do holowania/furgonetką towarową. 105 504 mil, napęd na tylne koła.

Przeprowadzka do Kalifornii, żart na mój koszt, nie mogę przejść testu spalin w hrabstwach Clark lub Washoe z powodu jakiegoś problemu z EVAP, którego 3 mechanicy nie potrafili rozwiązać. Jedyny powód sprzedaży.

Goła podłoga za fotelem kierowcy, gotowa do zabudowy lub jako towar. Niezawodny, świetnie jeździ, opony Michelin z przebiegiem tylko 20 tys. mil, kosmetyczne uszkodzenia na drzwiach przesuwnych. Nowe hamulce na obu osiach, świeżo po wymianie oleju. W zestawie box dachowy.

Dodam więcej zdjęć, gdy tylko zostanie wykończony detailing. Teraz w hrabstwie Sonoma, dowiozę do 5 godzin jazdy.

#2 ·
Czy możesz rozwinąć temat EVAP, którego kilku mechaników nie mogło rozgryźć? Może niektórzy z nas mają specyficzne uwagi dotyczące tych vanów, o których twoi mechanicy nie pomyśleli.

#5 ·
Wygląda na zawór elektromagnetyczny odpowietrznika, czujniki tlenu i czujnik położenia przepustnicy. Czy oddałeś go tylko do dealera? Dealerzy nie lubią (i często nie są wystarczająco kompetentni), aby pracować nad starszymi pojazdami, takimi jak ten. Istnieje wiele niezależnych warsztatów, które byłyby w stanie się tym zająć za niezbyt duże pieniądze. Myślę, że zapłaciłbyś znacznie mniej, niż straciłbyś, sprzedając go w tym stanie.