Slow acceleration 10-25mph

Slow acceleration 10-25mph

Postby stev30h [OP] » April 17th 2016, 6:45am

So when I take off from a stop the car seems to lag after about 10mph. Almost like a lurching, but once over about 25-30mph there's no more lag. it doesn't feel like a transmission issue even though I could be wrong. Have replaced cap,rotor, coil, plugs, wires, fuel filter, and fuel pump was replaced a few years ago. 97 Astro LT with 175k miles. Any thoughts?
Original Poster [OP]
stev30h
Fueling (1/4 tank)
Fueling (1/4 tank)
Years of Membership: stev30h has been a member for 4 full yearsstev30h has been a member for 4 full yearsstev30h has been a member for 4 full yearsstev30h has been a member for 4 full years
Posts: 25
Topics: 8
Joined: April 2016
Gender: Male
Alias (AKA): steve
Van Model Year: 1997
Van Make/Model: Chevrolet Astro
Extra Info: LT 4.3 V6 RWD

 
  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Engines

It is currently November 25th 2020, 2:41am

Engines Forum
Engine Repairs, Modifications, Diagnostics, Tuning, Upgrading, Questions.

<a href="https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N8334.275400VERTICALSCOPEINC./B20209277.204028354;dc_trk_aid=407011718;dc_trk_cid=94070067;dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment="target="_blank"><img src="https://tpc.googlesyndication.com/pagead/imgad?id=CICAgKDrrqWwMRCAARgcKAEyCN4sAjjtai4k" border="0" align="right">
<IMG SRC="https://ad.doubleclick.net/ddm/trackimp/N8334.275400VERTICALSCOPEINC./B20209277.204028354;dc_trk_aid=407011718;dc_trk_cid=94070067;ord=;dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment=?" BORDER="0" HEIGHT="1" WIDTH="1" ALT="Advertisement">
Moderator: chevy57bert
To create a new topic in Engines, click this button:
Previous topic Next topic

Who is online

Users browsing this forum: mglsitemglsite is online! and 24 guests